nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

BHV-Herhaling

Een BHV’er is opgeleid om in geval van nood de werknemers en klanten in veiligheid te brengen. In de Arbowet staat dat BHV’ers ongeveer 1 keer per jaar een herhaling BHV moeten volgen. De geldigheid van een BHV certificaat van Medical Support is daarom 1 jaar met een uitloop van 3 maanden om een herhalingscursus te volgen. Tijdens de herhalingsdag nemen wij u mee in de nieuwste ontwikkelingen op BHV/EHBO gebied en gaan we aan de slag met praktijkgerichte oefeningen en verdieping op het vlak van veiligheid. 

Voor wie is deze training?
De herhalingstraining BHV is bedoeld voor iedereen die de basiscursus heeft gevolgd en wil blijven kunnen handelen bij een calamiteit. 

Deze training kan, indien gewenst, ook gegeven worden in het Engels. 

Op maat 
Al onze trainingen worden op maat gemaakt voor iedere organisatie. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten! 

Certificaat
U sluit de BHV herhalingstraining af met een zogenoemde vakbekwaamheidscertificaat die weer voor een jaar geldig is. Hiermee kunt u aantonen dat u over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt als bedrijfshulpverlener. 

Meer informatie?

In-Company training? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op   of een mail sturen naar info@medicalsupport.nlWeergave:
 


Bezig met laden...
BHV Basisopleiding Rode Kruis
Op basis van offerte
BHV Herhaling Rode Kruis
Op basis van offerte