nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

CAT TRAININGS Tourniquet GEN7 blauw
CAT TRAININGS Tourniquet GEN7 blauw

CAT TRAININGS Tourniquet GEN7 blauw. Het is van levensreddend belang dat een hevige bloeding zo snel mogelijk leert te stoppen. Met het gebruik van de C-A-T Tourniquet GEN7 blauw kunt u een hevige blo

€ 46,25
excl. btw
€ 50,41
incl. btw
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

CAT TRAININGS Tourniquet GEN7 blauw. Het is van levensreddend belang dat een hevige bloeding zo snel mogelijk leert te stoppen. Met het gebruik van de C-A-T Tourniquet GEN7 blauw kunt u een hevige bloeding leren stoppen.

De C-A-T Tourniquet GEN7 is een van de meest gebruikte tourniquet ter wereld en wordt o.a. door nagenoeg alle NAVO landen gebruikt, maar ook de Nederlandse krijgsmacht, arrestatieteams van de politie en verschillende civiele medische diensten zoals ambulancediensten, Spoed Eisende Hulp en MMT’s gebruiken de GEN7 Tourniquet.

De C-A-T Tourniquet is ontwikkeld nadat bleek dat in militaire geweldsconflicten verbloeding de voornaamste oorzaak was en het overgrote aandeel (91%) had in het gehalte “te voorkomen van dodelijke slachtoffers”.

Wilt u trainen in het gebruik van de tourniquet, gebruik dan altijd de blauwe variant. De oranje tourniquet is alleen voor gebruik in de praktijk.