nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
COVID-19
In de regio Wuhan in China startte in december 2019 een uitbraak van een nieuw coronavirus, ook wel SARS severe acute respiratory syndrome -CoV coronavirus -2 genoemd. Het virus kan de ziekte COVID-19 veroorzaken. De meeste patiënten met dit virus hebben koorts en luchtwegklachten. In Nederland, maar ook wereldwijd, worden er maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. 

Trainingen
Ook binnen de EHBO en BHV wereld vinden er geen cursussen plaats in verband met het coronavirus. Medical Support hecht veel waarde aan de gezondheidheid van onze cursisten en docenten vandaar dat wij geen cursussen momenteel verzorgen. Wel is het mogelijk om via online learning een scala aan trainingen te volgen. Informeer naar de mogelijkheden: info@medicalsupport.nl

Evenementenzorg
De evenementenzorg ligt op dit moment stil. Wel levert Medical Support zorg bij tal van organisaties die onze hulp nu hard kunnen gebruiken. Dagelijks zetten onze mensen zich in de strijd tegen corona.

Webwinkel
Onze webwinkel is nog steeds actief. U kunt online de producten bestellen. Echter houd er rekening mee dat niet alle producten snel uitgeleverd kunnen worden in verband met de vertraging van de postbezorging.

Tips:
Kijk op de website van de Rijksoverheid