nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

EHBO-Babys-en-Kinderen

Elk jaar worden gemiddeld 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulpafdeling behandeld na een ongeval thuis. De meeste kinderen zijn tussen de nul en vier jaar oud. De helft van de letsels wordt veroorzaakt door een val en daarbij ontstaan meest letsels aan het hoofd, hals of nek. Ook op school en in het verkeer kunnen kinderen gewond raken. Want juist met (kleine) kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje.

​Oefen alle EHBO-vaardigheden die je nodig hebt voor EHBO aan baby’s en kinderen. Inclusief reanimeren en het gebruik van de AED, toegespitst op baby’s en kinderen.

Het certificaat behorende bij deze cursus is door de Rijksoverheid goedgekeurd voor gastouders en valt nu ook binnen de Regeling Wet kinderopvang (wet IKK). 

Deze training kan, indien gewenst, ook gegeven worden in het Engels. 

Op maat 
Al onze trainingen worden op maat gemaakt voor iedere organisatie. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten!

Certificaat
U sluit de cursus af met een geldig en erkend certificaat. Hierrmee kunt u aantonen dat u over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt op het gebied van EHBO bij Baby's en Kinderen. 

Meer informatie
In-Company training? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op  026-3796195 of een mail sturen naar info@medicalsupport.nlWeergave:
 


Bezig met laden...
EHBO aan baby's en kinderen
€ 115,70 excl. btw
€ 140,00 incl. btw

Prijs per stuk