nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
Evenementenzorg

Wij bieden totale dienstverlening aan rondom uw evenement. 

Medical Support heeft een breed scala aan mogelijkheden om uw evenement op een veilige manier te laten verlopen. Denk aan bijvoorbeeld de inzet van gekwalificeerde evenementenzorgverleners die gespecialiseerd zijn op uw type evenement.

Daarnaast heeft Medical Support  ruime ervaring in het verzorgen van professionele  eerstehulpverlening bij concerten, feesten, sportevenementen, danceparty’s, besloten feesten etcetera . Wij beschikken over een enthousiast en professioneel team op zowel basis als zelfstandig bevoegd niveau. 

Bij alle evenementen waarbij voor u als organisator een vergunningsverplichting nodig heeft kunt u van ons verwachten dat wij met u meedenken. 

EHBO | BLS en ALS gekwalificeerd (met EHBDD)

Door het inzetten van een compleet team van hulpverleners, denk hierbij aan EHBO'ers, verpleegkundigen en/of artsen (en medisch specialisten) kunnen wij adequate beoordeling en/of behandeling bieden op ieder niveau. 

Werkwijze

Voorafgaand aan een evenement, inventariseren wij samen met u wat er aan hulpverlening nodig zou kunnen zijn op uw evenement, deze inventarisatie gebeurd conform de Handreiking Risico-inventarisatie Publieksevenementen vanuit de GHOR en/of gemeente. Met deze gegevens wordt een compleet draaiboek opgezet over de complete (medische) eerstehulpverlening op uw evenement, dit draaiboek kunt u vervolgens gebruiken bij het aanvragen van de benodigde vergunningen.


Meer informatie? U kunt contact opnemen met een van onze medewerkers +31 (0) 26 3796195 of vraag hieronder meteen vrijblijvend een offerte aan.