nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
Evenementenzorg
Medical Support is toonaangevend op het gebied van evenementenzorg. Dagelijks staan wij klaar voor adequate zorg op evenementen in Nederland, Duitsland en België. Door onze uitgebreide ervaring en goedopgeleide evenementenzorgverleners ontzorgen wij organisatoren op het gebied van evenementenhulpverlening. Of het nu gaat om een groot dance-event of de plaatselijke braderie wij staan voor u klaar!

Alléén medewerkers met juiste papieren

Alle medewerkers van Medical Support beschikken over de juiste certificeringen en (aanvullende) opleidingen gericht op de evenementenhulpverlening.

Door geheel Nederland

Wij zijn trots op onze mensen die door heel Nederland, België en Duitsland inzetbaar zijn! Flexibiliteit zit in ons DNA. Wij zijn dan ook 7 dagen in de week bereikbaar om je te helpen.

Ervaring met meer dan 1000 evenementen per jaar

Door onze brede flexibele pool van eerstehulpverleners en zorgprofessionals draaien wij meer dan 1000 evenementen per jaar met passie en bevlogenheid!

Medisch plan bij ieder evenement

Wij bereiden ons graag goed voor! Voor ieder evenementen maken wij een draaiboek en plan om de hulpverlening van het begin tot het eind goed doordacht te hebben.

Hospitality / Persoonlijke aanpak

“Hospitality is meer waarde en meerwaarde creëren met oprechte gastvrijheid.” Dit heeft alles te maken met het centraal stellen van de klant en op het juiste moment inspelen op zijn of haar wensen en behoeften. Persoonlijke aandacht speelt hierbij een grote rol. Dit zit in ons DNA.

Opleidingsinstituut voor evenementenzorg

Medical Support is het enige opleidingsinstituut in Nederland die instructeurs en evenementenhulpverleners opleid op het gebied van de evenementenzorg conform de richtlijnen van het Oranje Kruis en de Veldnormering. Daar zijn we trots op!
Medical Support is verbonden met de EHBDD (eerste hulp bij drank en drugsongevallen). Dat betekent dat wij experts inzetten tijdens events op het gebied van alcohol en drugshulpverlening. Meer informatie over de EHBDD? Kijk dan op www.ehbdd.nl