nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën

Subcategorieën

Over-ons

Medical Support is een jonge en dynamische organisatie die zich richt op evenementenhulpverlening en het organiseren van EHBO en BHV trainingen voor organisaties en bedrijven in Nederland en België. 

​Binnen onze organisatie denken wij vanuit de behoefte van onze klanten. Maatwerk, doelgroepgericht en al onze trainingen worden gegeven door ervaren professionals die over ruime ervaring beschikken. 

Op het gebied van evenementenzorg bieden wij kwaliteit van het begin tot het einde. Wij denken met u mee in de voorbereidingen, organiseren de hulpverlening en zorgen voor nazorg en narapportage aan u als organisator. Wij beschikken over een eigen evenementenvoertuig en alle materialen voor een klein of grootschalig evenement. Al onze medewerkers beschikken over de juiste papieren met de nodige aanvullingen.

EHBO onderwijs

Al onze EHBO trainingen worden verzorgd conform het lesprogramma van het Rode Kruis en de NRR. De trainingen zijn gericht op vaardigheidsonderwijs die competentiegericht zijn. U ontvangt altijd een erkend (Europees) certificaat!

BHV onderwjs

Wij werken uitsluitend met instructeurs die het brand en ontruimingsgedeelte 100% in hun vingers hebben. Wij werken o.a. samen met de NVB.

Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op! Wij zijn dagelijks bereikbaar per mail via info@medicalsupport.nl. Natuurlijk kunt u ons ook bereiken op telefoonnummer: 0316-745521. Voor spoedvragen kunt u bellen / whatsappen met 06-53876410.