nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
Kwaliteit van onze dienstverlening staat hoog in het vaandel. We werken daarom samen met partners samen die een bijdrage leveren aan de Academie van Medical Support. Wil je ook partner worden? Stuur ons dan een mail naar info@medicalsupport.nl.Medical Support B.V.
Medical Support is een jonge en dynamische organisatie die zich richt op evenementenhulpverlening en het organiseren van EHBO en BHV trainingen voor organisaties en bedrijven in Nederland en België.

www.medicalsupport.nl

EHBDD
Expertisecentrum op het gebied van eerste hulp bij alcohol en drugsongevallen. De EHBDD leid instructeurs, hulpverleners, horecapersoneel en simulatieslachtoffers op. Tevens biedt de EHBDD coaching en begeleiding van evenementenzorgorganisaties.

www.ehbdd.nl

Rode Kruis 
Medical Support en het Rode Kruis werken nauw met elkaar samen. Zo organiseert Medical Support de EHBO trainingen en is een erkend opleidingsinstituut voor de opleiding van Rode Kruis Instructeur. 


DMMCEC
DMMCEC: Dutch Mobile Medical Consultant Event care. Een 'must have' bij feesten en evenementen. De DMMCEC geeft de (para)medische ondersteuning volgens de nieuwe landelijke 'Veldnorm Evenementenzorg'.

www.dmmcec.nl

MCBDD
De MCBDD geeft minimalisering van onnodige medische handelingen en werkzaamheden, met als resultaat een hoger feestgenot en een zo groot mogelijke medische veiligheid. Inzicht in deze medische behandelprocessen heeft echter niet iedereen. Daar heb je onze MCBDD Specialist voor nodig: Gecertificeerde MCBDD Specialisten, die hun eigen jarenlange medische praktijkervaring en de kennis de effecten van drank en drugs op pschyche en lichaam beschikbaar stellen.              

www.mcbdd.nl